Rännstensungar

[LoL]-productions har nu irrat sig in i InDesigns värld för layout arbete. Det är inget för noobs kan man kort uttrycka sig, men efter en helt del tutorials och jävulskap har nu en testsida skapats. En inbiten InDesign snubba ser ju att det är väldigt amatörmässigt gjort, men pöbeln kommer att jubla!

[LoL]arnas ostproduktion presenterar stolt: Rännstensungar

Vi vill att pöbeln skall jubla efter detta första tappra försök att skapa något i ett program som är avsett för proffs och inte lodisar.

Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rännstensungar

  1. KorvskinnsEva skriver:

    Men tänk på barnen! Ska de leva på gatan? Det behövs förebilder, goda sådana, som kan göra dem till goda medborgare. Kanske kan prästerna ta hand om dem? Ni på produktionen måste ta ert ansvar, kanske kan dem sälja fodral rättvisemärkt/fairtrade?

  2. Björnslög Vesberg skriver:

    Gratulationer är på sin plats! Att ge sig in i digitaltryckets ädla yrke är inte en dans på råttkadaver för en lodiskonkel. Vad är det som driver er på redaktionen att varje dag kliva upp och stirra skiten i vitögat och stolt proklamera för världen: du är smuts och vi ska föreviga dig och ditt lepriga yttre i vår bok, nej vår Opus av Lort!

    Må ni översköljas av penisfodral i alla storlekar och former!

Lämna en kommentar