Några av penisfodralets många skepnader

1. Klassiskt snitt, tillverkad i läder eller annat hållbart material. Prismässigt en rätt dyr variant, men detta penisfodral håller i längden.
2. En redig pirat använder inte bara sin ögonlapp för att skyla sitt sargade öga. Om nöden så kräver placeras ögonlappen över organet för att skyla härligheten.
3. Tiggarkoppen som penisfodral är en nymodernighet bland lodisarna. Den är tålig, det går att dricka ur den, och även skramla in några kopparstycken för överlevnaden.
4. En rutten fisks innanmäte slafsar man snabbt i sig, och sedan drar man på skinnet som ett praktiskt penisfodral. Betänk att fiskens storlek är av vikt.
5. En päningpung i dess rätta bemärkelse. Kopparslantar är svårt att få tag på så i väntan på att fylla den med slantarna fungerar pungen perfekt för att föravara könet.
6. En strumpa funkar bra som fodral för könspartiklarna. Är den av gedigen kvalitet är den värmande, och väldigt mjuk och behaglig.
7. En redig Lord klär sig i Y-front så när du slagit ner en sådan, tag dennes kalling och använd den som penisfodral!

Detta inlägg publicerades i Material, Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Några av penisfodralets många skepnader

  1. Jesus Wörtben skriver:

    Magnifikt! Min personliga favorit är nog den klassiska läderhållaren (1). Men jag måste erkänna att jag frestas av tiggarkoppens (3) olika användningsområden!

  2. Sigge Benstump skriver:

    Utifrån mina personliga erfarenheter är klassisk Y-front att föredra, men när nöden står för dörren och tvättkorgen är full. Då finns strumpan där som en hjälpande hand.

  3. Pellepostanos skriver:

    Om jag måste välja, så blir det tiggarskålen! Orsak: ha något att dricka ur!

Lämna en kommentar